KURSER & UNDERVISNING

Der er mange forskellige grunde til at mine elever kommer til mig, men dem jeg oftest hører er:

  • JEG KAN IKKE RIGTIG KOMME VIDERE...

    Der er et eller andet, der ikke fungerer i min træning – og jeg kan derfor ikke komme videre!

  • JEG ER I TVIVL...

    Jeg føler, at min hest og jeg misforstår hinanden, og jeg er i tvivl om, hvad jeg skal træne!

  • MIN KIROPRAKTOR HAR ANBEFALET DIG...

    Min hest er nu rettet af min kiropraktor, og nu skal jeg træne den, så den lærer at bevæge sig lige igen!

UNDERVISNING

HJEMME HOS DIG

OBS: alle undervisningsdage er desværre optaget. Skriv til mig, hvis du ønsker at komme på venteliste.

Jeg kører i en radius af ca. 40 km fra Hundested. Jeg har nogle enkelte ugedage ledige, hvis du kan samle 4-6 ryttere og har ridebane eller ridehus.

Jeg tilpasser undervisningen efter jeres behov.

VIDEO UNDERVISNING

OPTAG DIN TRÆNING

For dig som bor et sted, hvor kragerne vender, eller du ikke har mulighed for at køre din hest til et kursus, så er det muligt at få undervisning pr video.

Optag en video af det, som du ønsker feedback på, og send det til mig.

 

 

KURSER

DU ER ARRANGØR

OBS: alle datoer for kurser i 2019 er optaget.

Jeg afholder kurser i hele landet. Hvis du er interesseret i at være arrangør af det næste kursus i dit område, og du evt. selv har et sted med faciliteter, så kontakt mig og hør nærmere!

 

 

HVORDAN ER JEG SOM UNDERVISER?

Jeg skælder ALDRIG ud og der findes ingen dumme spørgsmål!

At lære at uddanne en hest er teknisk svært, og det kræver både viden og forståelse, en masse øvelse og gentagelser.
Hvis du ikke kan forstå det jeg forklarer, så har jeg altid 20 andre måder i ærmet, at forklare det på. Det vigtigste det er dig – for det er dig, som skal træne din hest.

Jo bedre du forstår, jo bedre træner er du også for din hest.

UNDERVISNING
HJEMME HOS DIG

Jeg kører i en radius af ca 40 km fra Hundested. Jeg har nogle enkelte ugedage ledige, hvis du kan samle 4-6 ryttere og har ridebane eller ridehus.

De fleste af mine elever får undervisning hver 14. dag, og hvis I vil have et godt afsæt før undervisningen starter, kan vi lave en eftermiddag med teori, så er I klædt på så godt på som muligt!

I behøver ikke at være på et bestemt niveau, vi starter der, hvor I og jeres heste er og tilpasser undervisningen efter jeres behov. Jeg inddrager horsemanshippen der hvor det er hensigtsmæssigt og hvis I ønsker eller allerede klikkertræner, så er det også en af mine spidskompetencer.

30 minutters undervisning

KR. 250.-
inkl. moms

45 minutters undervisning

KR. 350.-
inkl. moms

VIDEO UNDERVISNING
OPTAG DIN TRÆNING

For dig som bor et sted, hvor kragerne vender, eller du ikke har mulighed for at køre din hest til et kursus, så er det muligt at få undervisning ved hjælpe af video.

Det er i dag blevet super nemt at optage og redigere med sin telefon. Tag video af det du ønsker feedback på, klip gerne videoen til, eller optag de sekvenser som er relevante.

Upload til f.eks. Youtube, send linket til mig samt dine spørgsmål eller problematikker, så giver jeg lektionen, mens vi taler sammen over telefon og ser videoen samtidig. Du får både lektionen i telefonen plus mail med dine nye hjemmeopgaver.

10-15 minutters video samt ca. 30 minutters undervisning via telefon

KR. 350.-
inkl. moms

KURSER
HER ER DU ARRANGØREN

Jeg afholder kurser i hele landet. Hvis du er interesseret i at være arrangør af det næste kursus i dit område, og du evt. selv har et sted med faciliteter eller har kendskab til sted i nærheden af dig, så kontakt mig og hør nærmere!

WEEKEND-KURSUS

Som arrangør står du for leje af sted. Det variere meget hvad deltagerne ønsker, men de fleste ønsker at der er boks til deres hest og mulighed for luftefold. Mit behov er at der er ridehus og et sted vi kan afholde teori og spise frokost.

Fælles for alle kursusformerne er at der er fælles teori med god tid til alle spørgsmål, og undervisningen er individuel og tilpasses til den enkelte.

På et weekend-kursus er der plads til 6-8 ryttere.

Prisen for et weekend-kursus er 2.000 kr. inkl. moms. Arrangøren får betalingen for eventuelle teorideltagere. Leje af faciliteter, forplejning mm lægges oven i de 2.000.-

Hvis I er 8 ryttere, så anbefaler jeg at vi starter fredag aften med teori, og så er der 1 lektion til hver rytter før og efter frokost om lørdagen og 1 lektion om søndagen.

Hvis I er 6 ryttere starter vi med teori om lørdagen og fortsætter med lektioner som ovenstående.

Weekend-kursus

KR. 2.000.-
pr. deltager med hest
ekskl. forplejning og evt. leje af faciliteter

inkl. moms

ÉN-DAGS-KURSUS

På et én-dags-kursus er der også plads til 6-8 ryttere.

Prisen for et én-dags-kursus er 1.500 kr. inkl. moms. Arrangøren får betalingen for eventuelle teorideltagere. Leje af faciliteter, forplejning m.m. lægges oven i de 1.500.-

Hvis I er 8 ryttere kan vi også starte dagen før med teori, så vi har god tid til spørgsmål og fordybelse, og så er der 2 lektioner til hver dagen efter.

Hvis I er 6 ryttere starter vi med teori om lørdagen og fortsætter med lektioner som ovenstående.

Det kan være nemmere at arrangere et éndagskursus pga udfordringerne med leje af faciliteter, hvor der er tomme bokse nok.

Èn-dags-kursus

KR. 1.500.-
pr. deltager med hest
ekskl. forplejning og evt. leje af faciliteter