UDSTYR – FORDELE OG ULEMPER

UDSTYR - FORDELE OG ULEMPER

HVAD SKAL DU VÆRE OPMÆRKSOM PÅ, NÅR DU VÆLGER UDSTYR?

blog-ridekunst-udstyr-fordele-ulemper-foto

VÆLG DET UDSTYR DER PASSER DIG BEDST!

Jeg gennemgår, hvad du specielt skal være opmærksom på, hvordan udstyret indvirker og de forudsætninger noget af udstyret kræver.

Det kan i dag være svært at vide, hvad man skal vælge. Men det, der er vigtigst for mig, er, at du bruger det udstyr, som passer dig og din hest, og at du har forudsætningen for at vælge det, som passer bedst, og at du kan tage de forholdsregler, som der kan være.

Målet er, at din hest er afspændt og stoler på hånden. Det er derfor afgørende, at du ikke tager hårdere fat, hvis din hest ikke reagerer. I stedet kan du med stor gevinst stå af og indlære signalerne fra jorden eller helt nede i paraden.

I min verden er intet udstyr hårdt. Det, som er afgørende, er, om din hest forstår de fine signaler, dine hænder giver.

Her i videoen gennemgår jeg følgende:

Varighed: 9.02

  • trensebiddet
  • kandaren
  • kapsunen
  • grimen
  • rebgrimen
Christina-om

CHRISTINA HOLMBÆCK

Jeg er uddannet sygeplejerske, men arbejder næsten fuldtid med min passion, hestene.

Jeg har undervist i over 16 år og afholdt mere end 200 kurser overalt i Danmark.

Jeg er drevet af at give mine elever – på alle niveauer – den fantastiske oplevelse af at være i balance både mentalt og fysisk.

Jeg har et særligt øje for detaljerne i dine og din hests bevægelser og et inderligt ønske om, at få det bedste frem i jer begge to.

Jeg brænder for biomekanik og for at omsætte teori til praksis, så alle kan bruge det i den daglige træning, uanset niveau.

Mit speciale i genoptræning af hestene har været med til at skabe mit koncept Ridekunst med lethed, som er baseret på hestens biomekanik og moderne indlæringspsykologi.

Mit træningskoncepts formål er igennem systematiske øvelser at træne din hest til at bevæge sig symmetrisk, afspændt og i selvbæring for lette hjælpere.

 

HAR DIN HEST EN DÅRLIG BALANCE?

– TEST DIN HEST I 5 NEMME TRIN –

Tilmeld dig mit nyhedsbrev og modtag videoer, illustrationer, animationer og arbejdsark til at tage med på banen.
(Den nye persondatalov (GDPR) siger, at jeg skal oplyse dig om, at jeg gemmer dine oplysninger, men ikke giver dem videre til andre – du kan til hver en tid afmelde dig igen)

 

 
Please enter your name.
Please enter a valid email address.
Something went wrong. Please check your entries and try again.