Online Minikursus 24.-25. maj 2024: Kend din hests Horsenality – og styrk forståelsen mellem dig og din hest. Læs mere HER

Månedens teori d. 2. maj 2024: Sådan lærer vi vores hest at galoppere i balance Er du endnu ikke medlem af Medlemsklubben, men ønsker at deltage, så tilmeld dig HER

Online Minikursus 24.-25. maj 2024: Kend din hests Horsenality – og styrk forståelsen mellem dig og din hest. Læs mere HER

Handelsbetingelser

Ridekunst med lethed
Cikorievej 8
3390 Hundested
TLF: +45 40584460
CVR: 25553748

 

Generelt

“Ridekunst med lethed” stiller en abonnement-baseret online tjeneste til rådighed på https://ridekunstmedlethed.dk. Vilkårene er gældende mellem den enkelte bruger og Ridekunst med lethed.

Disse vilkår og betingelser for brug gælder for aftaler mellem “Ridekunst med lethed” og én fysisk person (herefter “Brugeren”) vedrørende abonnementet (herefter “Tjenesten”). Kun personer, der er 18 år eller ældre og med bopæl i Danmark, kan indgå en aftale med “Ridekunst med lethed” vedrørende Tjenesten.

Disse Betingelser udgør samlet den aftale, der er gældende mellem Brugeren og “Ridekunst med lethed”.

For at få adgang til Tjenesten, skal Brugeren læse og acceptere handelsbetingelserne.

 

Ydelsens omfang

Tjenesten giver Brugeren adgang til “Ridekunst med lethed’s” tjenester bestemt ved bestilling.

Det er som bruger muligt at tilmelde sig månedligt eller halvårligt medlemsskab.
Som medlem får Brugeren også adgang til en lukket Facebook-gruppe kun for medlemmer.

 

Adgang til tjenesten

For at få adgang til Tjenesten skal Brugeren registrere en brugerkonto på portalen. Her har Brugeren adgang til materialet på www.ridekunstmedlethed.dk så længe medlemskabet er aktivt.

 

Registrering og brugeradgang

Brugeren er ansvarlig for at sikre, at de angivne oplysninger er korrekte på registreringstidspunktet. Ved registrering må Brugeren kun give oplysninger vedrørende egne betalings- og kreditkort.

Ved registrering skal Brugeren angive et brugernavn og et password (herefter “login-oplysninger”). Brugerens login-oplysninger er personlige og må ikke bruges af andre. 

Brugeren skal opbevare login-oplysningerne på et sikkert sted, således at andre ikke kan få uberettiget adgang til dem. Brugeren er ansvarlig for al brug af sin brugerkonto.

Hvis Brugeren får mistanke om ulovlig brug af Brugerens login-oplysninger, skal Brugeren omgående underrette “Ridekunst med lethed” samt ændre sit password.

 

Betaling og løbende abonnement

Betaling for brug af Tjenesten skal betales i henhold til den til enhver tid gældende pris, der er tilgængelig på hjemmesiden.

Ridekunst med lethed modtager online betalinger med Dankort, Visa/Dankort og Mastercard.

Betaling for abonnementet sker forud for en måned eller 6 måneder afhængig af det valgte abonnement, og pengene trækkes første gang, når Brugeren har godkendt betalingen.

Brugeren skal udføre betalingen for abonnementet via en af de på hjemmesiden anførte betalingsmuligheder. Brugeren forpligter sig til at acceptere de nødvendige betingelser,  og abonnementet bliver automatisk fornyet ved enden af hver valgt betalingsperiode. Herved bliver “Ridekunst med lethed” automatisk ved med at trække abonnementsprisen, indtil abonnementet opsiges.

Ved hver ny betalingsdato er det vigtigt, at der er tilstrækkelige midler til betaling via det af Brugeren valgte betalingsmiddel, for at abonnementet forbliver aktivt. Er dette ikke tilfældet, sættes abonnementet på pause.

Alle beløb på hjemmesiden er inklusiv moms.

Hjemmesiden bruger følgende valutaer til prissætning:

Danske Kroner (DKK)

Ridekunst med lethed benytter en sikker betalingsserver, der krypterer alle oplysninger med SSL protokol, hvilket betyder dine data er sikre, og ikke kan læses af andre udefrakommende.

“Ridekunst med lethed’s” egen hjemmeside bruger ligeledes kryptering med SSL protokol.

 

Vilkår for brug af Tjenesten

Brugeren må ikke på nogen måde videresælge, overføre eller videregive materiale fra hjemmesiden. “Ridekunst med lethed” har ret til at rette erstatningskrav, hvis du udfører sådanne handlinger og det medfører et tab for virksomheden.

 

Tilknyttet Facebookgruppe

Så længe Brugeren har et aktivt abonnement på Tjenesten fra “Ridekunst med lethed” har Brugeren adgang til en tilhørende lukket Facebook-gruppe, hvor adgangen godkendes af en af personerne bag “Ridekunst med lethed”. Når Brugeren skal optages i gruppen, skal denne acceptere gruppens betingelser. 

Gruppens formål er at være et samlingssted for andre ligesindede hesteinteresserede, med mulighed for feedback og sparring fra Christina og gruppens andre medlemmer.

Der skal til enhver tid være en god og konstruktiv tone i Facebook-gruppen, mens enkelte forhold vil kunne betyde eksklusion fra gruppen. 

Disse forhold kan være:

  • Hvis Brugeren i den lukkede Facebook-gruppe vejleder imod “Ridekunst med lethed’s” grundlæggende pricipper.
  • Hvis Brugeren laver nogen form for reklame uden forudgående aftale med “Ridekunst med lethed”.
  • Hvis Brugeren videregiver diverse materialer forbeholdt for abonnenterne til 3. part.

Tilpasninger og ændringer

“Ridekunst med lethed” forbeholder sig retten til at ændre prisen og andre betingelser for Tjenesten. Ændringen skal meddeles til Brugeren senest tredive (30) dage inden ændringen træder i kraft. I tilfælde af sådanne ændringer er Brugeren berettiget til at opsige abonnementet med virkning fra den dag, hvor ændringen træder i kraft. Hvis Brugeren ikke opsiger abonnementet, før ændringen træder i kraft, skal det betragtes som accept af ændringen. Ændringer, der er til åbenbar fordel for Brugeren, gælder som udgangspunkt med det samme.

 

Opsigelse af abonnement

Opsigelse af abonnement kan ske til en hvilken som helst dato, hvorefter medlemskabet vil være aktivt i den resterende tid af den forudbetalte periode.

Hvis du ønsker at opsige dit abonnement, skal du gå til opsigelsesdelen under ”Min Konto”. Når du opsiger dit abonnement under ”Min Konto”, vil du fortsat have adgang til alt materiale på hjemmesiden, frem til den aktuelle abonnementsperiode udløber.

Ønsker du derimod at opsige dit medlemskab før periodens udløb, skal du sende en skriftlig opsigelse til christina@ridekunstmedlethed.dk. Vi vil herefter stoppe medlemskabet hurtigst muligt, og refundere beløbet svarende til den restperiode, som er betalt forud. Det er vigtigt at understrege, at abonnementets fordele i så fald også bortfalder før periodens udløb.

 

Fortrydelsesret

Med henvisning til uddrag af “Lov om forbrugeraftaler” (LOV nr 1457 af 17/12/2013) § 18 stk. 2, punkt 13, er forbrugeren ikke berettiget til fortrydelsesret, når der er tale om levering af digitalt indhold, som ikke leveres på et fysisk medium, hvis udførelsen er påbegyndt med forbrugerens forudgående udtrykkelige samtykke…”.

“Ridekunst med lethed” giver imidlertid 7 dages fortrydelsesret på Tjenesten købt på hjemmesiden. Den 7 dages periode starter den dag, hvor abonnementet oprettes.

Ønske om fortrydelse skal meddeles os senest 7 dage efter at abonnementet er startet.

Ønske om brug af fortrydelsesretten skal sendes via mail til christina@ridekunstmedlethed.dk. I meddelelsen skal der gøres tydeligt opmærksom på dit ønske om brug af fortrydelsesretten.

Hjælp, min hest…

  • er tung på tøjlen
  • går bag lod
  • er svær at lave nedsidning på
  • slår fra i overgangen
  • er svær at få til at søge ned
  • læner sig ind i volten

… det er nogle af de udfordringer jeg oftest bliver spurgt om hjælp til …

Modtag min PDF på mail, hvor jeg fortæller om, hvad jeg kigger efter for at løse udfordringerne

– den koster dig kun din email-adresse.

Har du en af disse udfordringer?