Online TEORIAFTEN torsdag d. 23. november kl. 20.00: Kom godt i gang med liberty. Er du endnu ikke medlem af Medlemsklubben, så tilmeld dig HER

Nyt Online Minikursus om klikkertræning d. 22.-24. september: Læs mere HER

Min metode

– opnå et fælles sprog med din hest

Det er afgørende for mig, at du som rytter udvikler evnen til selvstændigt at træne og forstå din hest.

Uddannelse og træning af heste er komplekst og kræver erfaring. Derfor lægger jeg vægt på at give dig alle de nødvendige redskaber og indsigt fra begyndelsen.

Ved at udvikle en dybere forståelse for din hest, kan du skræddersy din egen teknik og finde frem til det, der fungerer bedst for jer begge.

Nysgerrig på min metode?

På siden her finder du en gennemgang af mine tanker og forskellige ressourcer, der indgår i min undervisnings- og træningsfilosofi – klik på billederne herunder for at læse mere om de forskellige områder.

Øvelsesbibliotek

Klikkertræning

Trailerlæsning

I min undervisningsmetode prioriterer jeg i starten det praktiske og visuelle aspekt. Når du lærer, hvor du skal fokusere og hvordan du tester din hests reaktioner, bliver det nemmere for dig at føle og forstå, hvad der sker under træningen.

Spørgsmål og svar

De fleste heste kan lære at blive klikkertrænet. Men det er vigtigt, at du ved, at alle heste i en kort periode bliver nærgående og opsøgende, fordi vi giver godbidder.
Det er ikke fordi, vores hest ikke kan tåle godbidder, men fordi den endnu ikke har regnet ud, at den skal gøre noget for at få godbidden.
Men når vi roligt, men konsekvent, bakker vores hest væk, og vi kun giver godbidderne, når vores hest er helt rolig, så kommer den igennem den fase, og den vil begynde at blive løsningsorienteret og kreativ i stedet.

Klikkertræning ser nemt ud – klik og giv en godbid – men det er først, når vi kender reglerne, og vores hest har lært at lære, at træningen virkelig rykker.
Derfor anbefaler jeg, at du starter med de øvelser, jeg har lagt ind under modulet med klikkertræningen, indtil du har rutine i at sænke og øge kravet til din hest, og din hest har regnet ud, at klikket betyder, at den gjorde det rigtige, og at den skal tilbyde noget for at få klikket.
Så snart i begge har fået rutine, så kan du gå videre, og lære din hest mere avanceret øvelser og tricks.

 

Hvor hurtigt du og din hest lærer klikkertræningen, afhænger helt af:

  • hvor ofte du træner
  • hvor struktureret du er
  • af din hests motivation på godbidderne

 

De fleste ryttere og heste har fået rutine efter indlæringen af 4-6 tricks eller signaler. Det vigtigste er at få succes med små nemme delmål, for det gør både dig og din hest sikre på, at I er på rette vej.

Ja, det kan du helt bestemt.

Når du kommer godt i gang med at klikkertræne, så bliver det også en uvurderligt hjælp i din almindelige træning. Kombinationen af at du bliver skarp på at dele dine øvelser op i små delmål, kombineret med at din hest begynder at tage større intiativ, giver en fantastisk mulighed for, at du og din hest opbygger et helt specielt samarbejde.

Som medlem får du med det samme adgang til

Vælg det medlemskab der passer dig

DKK 225 Månedligt medlemskab
  • Ubegrænset adgang til alle træningsvideoer
  • Trin for trin guides og oversigter lige til at printe ud
  • Lukket facebookgruppe med direkte adgang til sparring med mig

MEST FOR PENGENE

DKK 1050 Halvårligt medlemskab
  • - Svarer til 175 kr. pr. måned ... DU SPARER 50 kr. pr. måned -
  • Ubegrænset adgang til alle træningsvideoer
  • Trin for trin guides og oversigter lige til at printe ud
  • Lukket facebookgruppe med direkte adgang til sparring med mig

Har du også

en udfordring i din træning?

Her er, hvad jeg spørger dig om – uanset hvilken udfordring du har – og hvorfor.

– den koster dig kun din email-adresse.

Har du også en udfordring i din træning?