Online TEORIAFTEN torsdag d. 23. november kl. 20.00: Kom godt i gang med liberty. Er du endnu ikke medlem af Medlemsklubben, så tilmeld dig HER

Nyt Online Minikursus om klikkertræning d. 22.-24. september: Læs mere HER

Longering

Dette modul er en forlængelse af både modulerne basis Longering og Arbejde for hånden

Så når du er nået hertil, så kan din hest selv søge frem og ned i longen, og den kan runde sig igennem hele overlinien, når du går tæt på den – og det er alt det, som vi nu skal have til at smelte sammen, så vores hest kan gå i balance ude i longen i både skridt, trav og i galop.

Selvom vores hest er nået langt i uddannelsen, kan det godt være et stort spring at lære den at runde sig igennem hele overlinien. For når vi, tager en let kontakt i longetovet, så vil vores hest i starten enten bare bøje i halsen eller læne sig ind på det indvendige forben. Men fordi vi har lært vores hest at flytte forpart og bagpart på afstand, så kan vi nemt korrigere den, indtil den regner ud, at den skal runde sig igennem overlinien, for den lette kontakt på tovet.

Det er altså helt normalt på dette modul, at vi opdager, at vi skal tilbage og finpudse  signalerne – flyt forpart og flyt bagpart, som vi gjorde i basis longering, for det er helt afgørende, at vores hest kan flytte sig for vores lette signaler, når vi skal hjælpe den tilbage i balance igen!

01 Longering
02 Send ud i longen
03 Fremaddrift
04 Den lige parade langs væggen
05 Den lige parade
i longen
06 Tilbagetrædning langs væggen
07 Tilbagetrædning
i longen
08 Søg frem og ned
i skridt
09 Søg frem og ned
i trav
10 Søg frem og ned
i galop

Har du også

en udfordring i din træning?

Her er, hvad jeg spørger dig om – uanset hvilken udfordring du har – og hvorfor.

– den koster dig kun din email-adresse.

Har du også en udfordring i din træning?